HET PROJECT

OPTIMAAL GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN


Connectie tussen mens, gebouw en omgeving is essentieel voor de architect. Ruime terrassen en wintertuinen verankeren de relatie met het landschapspark en de verrassend ruime binnentuin, en maken van de groene uitzichten dagelijkse huistaferelen. In BAN vloeien omgeving en leefruimte harmonieus in elkaar over.

OPTIMAALGENIETENVANHETBUITENLEVEN
UNIEKEPANORAMAS

UNIEKE PANORAMA'S


BAN wordt gebouwd aan de rand van het uitgestrekte park van Nieuw Zuid. Een architecturaal huzarenstukje dat oprijst boven de site, waardoor de hogere torenetages behalve van een uniek zicht op het park ook genieten van vergezichten over Schelde en stad.

DIVERS WONINGAANBOD


Toekomstige eigenaars kunnen kiezen uit units met één tot drie slaapkamers of duplex penthouses. De riante terrassen met unieke vergezichten en een optimale oriëntatie, zijn bij sommige appartementen uitgebreid met daktuinen en/of wintertuinen.

diverswoningaanbod
WONENOPMAAT

WONEN OP MAAT


Ook wat indeling en afwerking van de appartementen betreft, staat BAN voor verregaand maatwerk. De niet-dragende binnenmuren laten de bewoners nog een keuze in de eindindeling van de ruimtes. Afwerking van vloeren, keukens en badkamers kan volledig naar eigen smaak worden samengesteld.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.